Loading...
Basiscursus : Slim beleggen voor vrije beroepen. 2020-06-12T13:12:32+00:00

Project Description

Leer in één ochtend hoe u eenvoudig het rendement op uw spaargeld verhoogt.

Inschrijven

Vanaf september hopen we weer studiedagen te organiseren. Uiteraard met inachtneming van de regels die uw én onze veiligheid waarborgen. 
Opleidingen in grote ruimtes met voldoende afstand tussen de deelnemers, aangepaste koffiepauze en geld terug als de opleiding
toch niet door kan gaan vanwege de corona-maatregelen.

Programma

Met een spaarrente van 0% is het simpelweg op de bank zetten van uw spaargeld niet de manier is om uw geld efficiënt te beheren. Deze woelige tijden bieden interessante kansen voor beleggers: uitgelezen mogelijkheden voor de opbouw van uw pensioen, spaarpot voor de studiekosten of trouwfeest van uw kinderen, …. Om uw inkomsten te optimaliseren investeert u. Maar hoe, waarin en wanneer start u daar het beste mee? Als u zelf geen financiële achtergrond hebt, mag u deze cursus niet missen. Zodat u bewuste keuzes kunt maken. In één ochtend legt een expert u in begrijpelijke taal uit wat u moet weten, en waar u op moet letten als u belegt. Of als u uw geld laat beleggen. Zodat u zelf controle houdt.

 

Wat gaat u leren tijdens deze ochtend ?

  • Aandelen, obligaties, vastgoed, cash : uitleg bij de belangrijkste beleggingsproducten.
  • Sparen vs investeren: hoe maakt u een beargumenteerde keuze?
  • Het ‘lezen’ van de financiële markten.
  • Wat is het risico ? Hoe risico’s berekenen?
  • Hoe bepaalt u het moment waarop u ‘instapt’ ?
  • Wat en wanneer koopt u? En wanneer verkoopt u?
  • De belangrijkste do’s en don’ts bij (starten met) beleggen op een rij.

Een praktische reisgids voor beginnende beleggers, stap voor stap: een must !

Thierry T., Plastisch chirurg

Deze boeiende introductie over de basics van het beleggen op de beurs werd met veel duidelijkheid gebracht. Zo kregen wij meteen de context alsook de belangrijkste aspecten van deze materie op een begrijpelijke manier toegelicht. De vele voorbeelden en praktische aanpak waren verhelderend om de kennis ook op een succesvolle manier in de praktijk om te zetten.

Alain N. , Algemeen Directeur

De zeer interactieve lessen hebben mij de tools gegeven om zelf op zoek te gaan naar informatie & deze samen met de huidige markt, kritisch te bekijken. Zeker aan te raden!

Michiel O. , Digital Product Manager, Belgische bank

Praktisch

Wegens de maatregelen tegen Corona, is het aantal plaatsen beperkt.

DATUM

21 augustus 2020

TIJD

09h00 – 13h00

LOCATIE

Brussel

PRIJS

Inschrijven vóór 15 juli
349 euro
Inschrijven vanaf 16 juli
390 euro
Prijzen excl. BTW

 

INSCHRIJVEN
PARTNER
Mountainfunds Capital Investments

SPREKER

Arne Gutermann (nu Owner van Mountainfunds Capital Investments) was 29 jaar advocaat bij Baker McKenzie waarvan 20 als vennoot.  Daarnaast heeft hij al ruim 15 jaar ervaring als belegger. Geld efficiënt beheren en daar de vruchten van plukken werd zijn passie. Inmiddels heeft hij zich vol overgave op beleggen en investeren gestort en beheert hij 2 fondsen (één voor particuliere investeerders en één voor vennootschappen). Hij ziet nog te vaak dat mensen door onkunde en onwetendheid kansen mislopen om het rendement van hun geld te verhogen. Het is inmiddels zijn missie geworden om mensen op een toegankelijke wijze wegwijs te maken in de financiële wereld.